Muut palvelut

Edunvalvontavaltakirjat

Kauppakirjojen laadinta

Tarvitsetko apua kauppakirjan tai vuokrasopimuksen laadinnassa? Laadin ammattitaidolla sekä luotettavasti kauppaan tai sopimuksiin liittyvät asiasi.

Vuokravälitys

Voit kääntyä puoleemme turvallisin mielin saadaksesi asuntosi vuokratuksi – hoidamme asuntosi vuokrauksen helposti ja vaivattomasti, alusta loppuun. Välityspalkkiomme on 1,24 x kuukauden vuokra (1 kk:n vuokra + alv 24 %), minimipalkkio kuitenkin 450  € +alv 24 %. Palkkiomme on kokonaan verovähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

  • Etsimme sopivan vuokralaisen ja huolehdimme asunnon vuokraukseen liittyvistä toimenpiteistä.
  • Arvioimme yhdessä asunnon oikean vuokratason, markkinoimme asuntoa.
  • Haastattelemme asunnonhakijat sekä selvitämme heidän taustat luottotietoineen sekä laadimme vuokrasopimuksen, opastamme vuokravakuudesta ja luovutamme asunnon avaimet.
  • Hoidamme koko prosessin alusta loppuun Hyvää vuokratapaa ja Hyvää vuokravälitystapaa noudattaen. Sinä teet kuitenkin lopullisen päätöksen vuokralaisvalinnasta.

Kaupanvahvistus

Tarvitsetko kiinteistökaupoillesi kaupanvahvistajaa? Saavuit oikeaan osoitteeseen!

Kaupanvahvistuksessa kiinteistön luovutus vahvistetaan kaikkien luovutuskirjan allekirjoittajien läsnä ollessa. Vahvistuksen voi tehdä ainoastaan kaupanvahvistaja. Ilman vahvistusta luovutus on mitätön, eikä ostaja voi saada lainhuutoa kiinteistöön.

Kaupanvahvistajana tarkastan kiinteistön omistusta ja siihen kohdistuvia oikeuksia ja rasituksia koskevat tiedot sekä kiinteistöä koskevat kiinteistörekisterin tiedot. Kaupanvahvistajana annan luovutuksensaajalle (eli ostajalle) ohjeet lainhuudon hakemista varten.

Kiinteistön luovutus – kauppa, vaihto, lahja, jakosopimus tai muu niihin rinnastuva luovutus – on tehtävä maakaaren 2 luvun 1 §:n mukaan kirjallisesti ja sen ehdot on pantava luovutuskirjaan, jonka kaupanvahvistaja todistaa oikeaksi.

Kaupanvahvistukset joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin – ota yhteyttä ja sovitaan aika kaupoillesi!

Kaupanvahvistuspalkkio 120 € (alv 0%, julkisoikeudellinen maksu).

Ota yhteyttä