IsännöintiIsannointiliitto-jasenyritys

Isännöitsijän tehtävän keskeisin osa on huolehtia yhtiön normaalin toiminnan sujumisesta.

Asuntoykkönen tarjoaa ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista isännöintiä. Huolehdimme myös kirjanpidosta, vastikevalvonnasta, lainahallinnasta, ostoreskontrasta.

Isännöinti on päivittäisten asioiden hoitoa, vastikkeiden seurantaa, kokousten järjestämistä, päätettävien asioiden suunnittelua ja budjetointia. Näiden lisäksi tehtäviin kuuluu mm. huoneistoissa tai kiinteistöllä tapahtuvien vahinkojen selvittämistä ja huolehtimisesta korjaustoimenpiteistä.

Isännöinnin hallinnollisia tehtäviä ovat mm. kokoukset, kiinteistön sopimusasiat, valvonta, yhtiön työntekijöiden työsuhdeasiat sekä ilmoitusvelvollisuudet. Taloudellisia tehtäviä ovat taloussuunnittelu sekä laskentatoimi. Teknisiä tehtäviä ovat kiinteistön hoitotehtävien järjestäminen, kunnossapito sekä korjaus-, perus- ja rakennuttamisasiat.

  • Ammattitaitoista isännöintiä lähellä sinua – liki 30 vuoden kokemuksella.
  • Palvelemme asiakaskohteidemme osakkaita ja asukkaita kokonaisvaltaisesti.
  • Isännöitsijä on lähellä arjessa.

Käytössämme on Domus-ohjelmisto. Ohjelmisto mahdollistaa reaaliaikaisen pankkiyhteyden omalla monipankkiohjelmalla sekä valmiuden vastaanottaa taloyhtiöille tulevat laskut sähköisessä muodossa.

Annamme mielellämme tarjouksen isännöinnistä. Ota yhteyttä joko täyttämällä oheinen yhteydenottopyyntö tai soittamalla toimistollemme.