3mh+oh+k/rh+2xwc+2xvh+khh+sauna-os. (158m2/213m2)
Akaa, Katajamäki, Kalliokuja 4
Myyntihinta: 225 000,00€

 

Tässä talossa yhdistyy monta lapsiperheelle käytännöllistä tekijää kodin valinnan kannalta!

Kodikas ja tilava omakotitalo omalla 2051 m2 kalliopohjaisella, loivasti rinnemäisellä tontilla, rauhallisella Katajamäen asuinalueella Akaan Toijalassa, keskustan palveluiden tuntumassa. Kaikki palvelut, päiväkoti, ala-aste ja rautatieasema kahden kilometrin säteellä.

Vuonna 1996 valmistuneen talon yksitasoisuus selkeällä ja toimivalla pohjaratkaisulla tarjoaa monia käytännöllisiä arjen helpotuksia perheen yhdessäoloon. Vieraiden kulku tapahtuu pääoven kautta, josta avautuu eteis- ja aulatila. Keskellä taloa sijaitseva olohuone varaavalla takalla ja leivinuunilla luo kodille sydämen, jonka ympärille tilat on koottu toimivaksi kokonaisuudeksi.

Olohuoneeseen yhdistyvän ruokailutilan ja keittiön ikkunoista on näkymä takapihalle. Keittiöstä on myös käynti takapihan osittain katetulle terassille. Kolmessa makuuhuoneessa jokaisessa runsaasti säilytystilaa, ja lisää säilytystilaa löytyy vielä kahdesta erillisestä vaatehuoneesta.

Perheelle on oma sisäänkäynti arkieteiseen, hulppeaan kodinhoitohuoneeseen, jossa paljon naulakko- ja kenkätilaa, käytännöllistä kaappi- ja säilytystilaa, kaapistoon integroitu silityslauta, pesuallas, kuivaustilaa pyykille ja vaatteille, sekä tietenkin pesukone- ja kuivausrumpuliitännät. Kodinhoitohuoneesta käynti suihku- ja saunaosastolle, josta löytyy kaksi suihkupaikkaa sekä tilava sauna. Molemmissa päissä taloa erilliset wc-tilat.

Asunnon yhteydessä on autotalli sekä monikäyttöinen lämmin varastotila ikkunalla ja erillisellä sisäänkäynnillä, joka on hyödynnettävissä vaikkapa työhuoneena. Pihassa leikkimökki, joka odottaa uusia pikkuasukkaita.

Varaa oma esittelyaikasi!